Aloitussivulle
Hakulomakkeen täyttäminen Koulutushaku

10. Ohjeet lyhyesti

Tervetuloa!


Yliopistohaku.fi -sivustolla voit etsiä yliopistokoulutusta ja täyttää hakulomakkeen yliopistoihin. Varmistaaksesi hakusi onnistumisen tutustu ohjeisiin sivun vasemmassa reunassa.


Koulutushaussa voit etsiä kaikkien yliopistojen koulutuksia. Voit siirtää sinua kiinnostavat koulutukset koulutuskoriin myöhempää tarkastelua varten.


Jos tiedät jo mihin koulutuksiin haluat hakea ja mikä hakulomake sinun on täytettävä, voit suoraan siirtyä kohtaan Hakulomakkeen täyttäminen. Jos ilmoitat hakulomakkeella sähköpostiosoitteesi, saat vahvistusviestin vastaanotetusta hakulomakkeesta sähköpostiisi.


Jos haluat hakuaikana muokata hakulomakettasi, voit tehdä sen Oma haku -palvelussa kohdassa Omat hakulomakkeet. Huomaa, että muokattu hakulomake korvaa aiemman lomakkeesi tiedot. Lisäksi Oma haku -palvelun kohdassa Valinnan tulokset voit tarkastella valintojesi tilannetta ja tuloksia. Kohdassa Opiskelupaikan vastaanotto voit vastaanottaa tai perua opiskelupaikan.


Huomioithan, että hakulomakkeen tulee olla perillä viimeistään klo 16.15 viimeisenä hakupäivänä.


Jos haluat palata hakulomakkeella taaksepäin korjaamaan tietojasi, käytä nettihaun omia Edellinen- ja Seuraava-painikkeita. Jos käytät nettiselaimen Edellinen- ja Seuraava-painikkeita, tietosi saattavat kadota ja joudut aloittamaan täyttämisen alusta.


Jokaisella näytöllä saat lisäohjeita sivun oikean reunan kysymysmerkki-painikkeesta [?].


Toivottavasti asiointisi yliopistohaku.fi -sivustolla sujuu onnistuneesti!